Vergelijk alle iPhone prijzen en abonnementen en lees meer toestelinformatie

iPhone 6 kopen

iPhone 6 kopen: Wanneer komt de iPhone 6 uit?

Het is momenteel nog speculeren maar als we naar de vorige release data kijken van de voorgaande iPhone’s lijkt het erop dat de iPhone 6 in het najaar van 2014 wordt aangekondigd. Nadat de telefoon wordt aangekondigd zal de telefoon snel op de Nederlandse markt verschijnt. De voorgaande toestellen werden in september aangekondigd en daarna waren ze in september of oktober in Nederland leverbaar. Helaas gaan er momenteel geruchten rond dat er problemen zijn met de batterij voor de iPhone 6, hierdoor zou het kunnen dat de nieuwe iPhone 6 later verschijnt dan gepland. Momenteel is het dus nog afwachten wanneer de iPhone 6 uit komt op de Nederlandse markt.

iPhone 6 kopen: Wat zijn de verwachte verschillen

Volgens betrouwbare bronnen komt de iPhone 6 uit in 2 formaten, een 4,7 inch model en een 5,5 inch model. Hierdoor kan Apple de strijd aangaan met de grotere modellen telefoons om zo ook hier marktaandeel te veroveren. Volgens deze bronnen zou het 4,7 inch model eerder uitkomen dan het 5,5 inch model. Hieronder een kort filmpje waar deze modellen te zien zijn:

iPhone 6 kopen: Wat zijn de verwachte verschillen:

Behalve dat de iPhone 6 waarschijnlijk in 2 formaten uitkomt zijn er ook nog andere verschillen. Apple zou zo de nieuwe Apple A8 processor in deze nieuwe iPhone verwerken waardoor de iPhone 6 sneller is dan ooit te voren, het gerucht gaat dat Apple een Quad-Core processor gaat gebruiken, maar of dit waar is valt nog te zien. Ook de iPhone 6 zal net zoals de iPhone 5s voorzien zijn van een vingerafdruk scanner. Als Apple iOS 8 uitbrengt zal het mogelijk zijn voor app makers om hun app te beveiligen met deze vingerafdruk scanner.
Wilt u de iPhone 6 kopen, dan krijgt u waarschijnlijk ook een betere camera, Apple zal volgens geruchten een 10 megapixel camera in de nieuwe iPhone 6 plaatsen met een dunnere lensfilter waardoor de camera gevoeliger is voor licht. Ook zal de iPhone 6 voorzien worden van NFC, hierdoor kunt u betalen met uw mobiele telefoon, dit is op het moment nog niet echt bekend in Nederland maar dit gaat gegarandeerd doorbreken. Andere merken zoals Samsung hebben hun nieuwe toestellen al voorzien van NFC en daardoor kan Apple hier niet meer omheen.

Wilt u de iPhone 6 kopen maar kunt u niet wachten?

[daisycon_telecom mediaid=”219631″ amount=”10″ subid=”” provider=”0″ mobiles=”Apple” duration=”24″ programs=”all” minmob=”0″ maxmob=”0″ minmin=”100″ maxmin=”1000″ minint=”200″ maxint=”5000″ minab=”0″ maxab=”100″]
Kijk dan eens op de volgende pagina’s om andere iPhone’s te bekijken, ook vindt u op deze pagina’s zeer aantrekkelijke aanbiedingen! Kijk eens naar de: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c en iPhone 5s