Vergelijk alle iPhone prijzen en abonnementen en lees meer toestelinformatie
iPhone in combinatie met abonnement bij Belsimpel.nl

iPhone 7: los toestel kopen


De iPhone 7 is op 7 september 2016 tijdens het Apple event gepresenteerd. Het toestel volgt de iPhone 6S op en is ook verkrijgbaar in een Plus variant die de iPhone 6S Plus opvolgt. Vanaf 16 september zijn beide toestellen in Nederland verkrijgbaar. De nieuwe iPhone wordt bij diverse providers aangeboden in combinatie met een

De iPhone 7 is op 7 september 2016 tijdens het Apple event gepresenteerd. Het toestel volgt de iPhone 6S op en is ook verkrijgbaar in een Plus variant die de iPhone 6S Plus opvolgt. Vanaf 16 september zijn beide toestellen in Nederland verkrijgbaar. De nieuwe iPhone wordt bij diverse providers aangeboden in combinatie met een abonnement. In dat geval kunnen de kosten van het toestel worden verspreid over de lengte van je abonnement. U kunt er ook voor kiezen om een los toestel aan te schaffen. U betaalt dan een grote som geld ineens maar uw maandlasten zijn wel een stuk lager omdat u niet iedere maand uw toestel hoeft af te betalen.

Specificaties
Het design van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus verschilt niet veel van het design van hun voorgangers. De smartphones hebben dezelfde afmetingen, hetzelfde 4,7-inch en 5,5-inch display en wegen een paar gram minder. De behuizing is van aluminium en het toestel heeft afgeronde hoeken. De antennestrepen aan de achterzijde van het toestel zijn niet meer zichtbaar. Ook is de camera meer zichtbaar dan voorheen het geval was.

Het toestel heeft een paar grote veranderingen of verbeteringen doorgemaakt. Zo is er geen hoofdtelefoonaansluiting meer aanwezig, audio kan worden aangesloten via de Lightning poort. Dit heeft mogelijk gemaakt dat de iPhone 7 stof- en waterbestendig kon worden. Het toestel heeft IP67 certificering. De homeknop is nog aanwezig, deze kan echter niet meer worden ingedrukt maar werkt door middel van trillingen. Verder is de camera van het toestel sterk verbeterd. Zowel bij de iPhone 7 als 7 Plus bevinden zich aan de voorzijde een 7 megapixel camera en aan de achterzijde een 12 megapixel camera. De lens is groter en er is een nieuwe flitser aanwezig waardoor de camera nog betere foto’s maakt. De iPhone 7 Plus is voorzien van een dubbele camera die uit een groothoek- en telefotolens bestaat. De camera maakt uitstekende foto’s in situaties met slecht licht.  De iPhone 7 wordt standaard geleverd met iOS 10, het nieuwste besturingssysteem van Apple.

Uitvoeringen en prijzen
De iPhone 7 wordt aangeboden in verschillende varianten. Zo kan men kiezen uit een variant met 32GB, 128GB of 256GB aan opslagruimte. De eerste variant is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en roségoud. De laatste twee varianten zijn ook te koop in de kleuren zwart en gitzwart. Een iPhone kan worden aangeschaft in combinatie met een abonnement. De maandprijs hangt af van de provider en de inhoud van het abonnement. U kunt het toestel ook los aanschaffen. De adviesprijzen voor een losse iPhone 7 of 7 Plus zijn:

  • iPhone 7 32GB:769 euro
  • iPhone 7 128GB: 879 euro
  • iPhone 7 256GB: 989 euro
  • iPhone 7 Plus 32GB: 909 euro
  • iPhone 7 Plus 128GB: 1019 euro
  • iPhone 7 Plus 256GB: 1129 euro