Vergelijk alle iPhone prijzen en abonnementen en lees meer toestelinformatie

iPhone of Samsung

iPhone of Samsung: Wat gaat het worden?

Wordt het een iPhone of Samsung, dat is de vraag de vele Nederlanders stellen, het grote verschil zit hem in het besturingssysteem. Apple maakt voor zijn iPhone’s gebruik van iOS, Samsung daarin tegen gebruikt Android voor zijn telefoons. Het is een zeer persoonlijke keuze en het ligt er een beetje aan wat u gewend bent. Ik heb voordat ik dit stuk ging schrijven een iPhone 5 vergeleken met een Samsung Galaxy S4.

iPhone of Samsung: Wat werkt het makkelijkst?

Persoonlijk vind ik iOS en dus de iPhone vele malen makkelijker werken als Android (het besturingssysteem waar Samsung gebruik van maakt), het is veel overzichtelijker en werkt veel prettiger. Ook worden alle apps die op iOS verschijnen gecontroleerd op fouten, virussen e.d.. Dit gebeurd bij Android (dus Samsung) niet, eigenlijk kan iedereen een app maken voor android en deze publiceren, als u moet kiezen tussen iPhone of Samsung zou ik voor een iPhone gaan.

iPhone of Samsung: De camera!

Ondanks dat Samsung een hogere megapixel camera in de S4 heeft zitten dan in de iPhone 5 vind ik persoonlijk de camera van de iPhone vele malen beter, en het werkt ook sneller en fijner.

iPhone of Samsung; Ik ga voor de iPhone maar welk toestel moet ik nemen?

Op onze site kunt u makkelijk alle nu nog op de markt te verkrijgen iPhone toestellen vergelijken, hierdoor kunt u goed kijken welk toestel het beste bij u past. Heeft u liever een vrij nieuw toestel maar toch voor een lage prijs, kies dan voor de iPhone 5c. Heeft u liever het nieuwste en beste wat momenteel te verkrijgen is, kies dan voor de iPhone 5s.

Hieronder hebben we een prijs vergelijkingstool voor alle iPhone toestellen: